اپراتورها میتوانند با ورود به حوزه دیجیتالسازی صنایع عمودی، نقشی فراتر از صرفاً یک ایجادکننده شبکه ایفا نمایند. بهعبارت دیگر، اپراتورها میتوانند با ایفای نقشهای جدیدی همچون فعالکننده سرویس یا حتی ایجادکننده سرویس، به جریانهای درآمدی جدیدی دست یابند. با تکامل فناوریهای ارتباطی از جمله 5G و پشتیبانی بیشتر و بهتر از یوزکیسهای صنایع عمودی، مسیر ورود اپراتورها به صنایع عمودی و ارائه سرویس متناسب با نیاز آنها هموارتر شده است. یکی از این صنایع عمودی، صنعت سلامت است که توسط بسیاری از اپراتورها به عنوان یک حوزه مهم برای نقشآفرینی انتخاب گردیده است.
هدف
در مطالعات مختلفی به اهمیت صنعت سلامت و ظرفیتهای بالقوه برای درآمد اپراتورها از این صنعت پرداخته شده است؛ از جمله اینکه بیشترین سهم (21%) از درآمدهای پیشبینیشده اپراتورها در سال 2030 میلادی که ناشی از بکارگیری 5G در صنایع مختلف است، متعلق به صنعت سلامت میباشد. بطور کلی، خدمات بیمارستانی و کمکهای اولیه پزشکی به دلیل کمبود منابع، همواره با الزاماتی برای افزایش راندمان و بهرهبرداری بهینه از منابع همراه بوده است و در این راستا، اقدامات مختلفی برای کاهش زمان پاسخگویی تیمهای امداد و افزایش کارآمدی کادر درمان انجام میشود. یکی از یوزکیسهای مورد توجه در زمینه کمکهای اولیه به بیمار که میتواند به افزایش راندمان بیمارستانها، کاهش زمان پاسخگویی تیمهای امداد و نهایتاً کاهش نرخ مرگومیر بیماران بیانجامد، یوزکیس آمبولانس متصل است.
ضرورت
دستاوردها
سیستم آنلاین انتقال داده در اختیار مامور اورژانس (شامل یک دستگاه نوار قلب پرتابل بلوتوثی، گوشی پزشکی دیجیتال بلوتوثی، فشارسنج دیجیتال بلوتوثی، تب سنج، دستگاه قندخون، اکسیژن خون، یک عدد تبلت، طراحی بدنه مطلوب برای آمبولانس و اپ مورد نیاز برای ذخیرهسازی داده ها)